Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Dunapataj, Kossuth Lajos u.
#676602594
42 millió Ft
Alapterület 108 m2,  622 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Dunapatajon 108m2-es, két szintes, 3 szobás családi ház eladó

Álom otthon Dunapatajon, mindössze egy kőhajításnyira a bájos Szelidi-tótól és a népművészetéről híres Kalocsától!
Csábító lehetőség várja Önt ebben a varázslatos otthonban, melyet családunk épített 1985-ben. Ez a két szintes kényelmes otthon, 3 hálószobával, egy nappalival, konyhával és fürdőszobával büszkélkedik, amelyet mindössze egy évvel ezelőtt modernizáltunk. A teljes lakóház 8 éve, a fürdőszoba 3 éve került felújításra. A burkolatok a frissesség és kényelem jegyében szolgálnak, míg a modern konyhabútor és a beépített gépek a funkcionalitás és az elegancia tökéletes összhangját kínálják.
A kényelmes gáz központi fűtés és a hangulatos kandalló melegen tartja az otthont még a legtéliesebb napokon is, míg az erkély és a szuterén további kényelmet és rugalmasságot biztosítanak. A kívülről szigetelt falak a meleg és a csendes, békés éjszakák garanciája, miközben a falu központjában való elhelyezkedés minden kényelmes szolgáltatást könnyen elérhetővé tesz.
Az ingatlanhoz tartozó tágas udvar és melléképület további lehetőséget nyújtanak a családnak a szabadban eltölteni kívánt időhöz. A kiülő pedig tökéletes helyszín a nyáresti kikapcsolódáshoz.
Ha egy modern és igényes otthont keres egy bűbájos környezetben, ahol a természet és a kultúra összefonódik, ne keressen tovább! Ez az otthon mindent kínál, amire Ön vágyik. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és váltsa valóra álmai otthonát  Dunapatajon!
Az ingatlan jogilag rendezett,  Falusi CSOK , CSOK PLUSZ támogatásokra is alkalmas!

Virtuális bejárás az ingatlanról az alábbi linken elérhető:

https://bit.ly/49IgaVw

Kapcsolat

Kiss Marianna

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter